HVH Systems BV
Eegene 101
9200 Dendermonde

BE0474.722.354

Functionaliteiten

Ontdek de features die passen bij jouw onderneming:

Verkoopfacturen, bestelbons, leveringsnota's, offertes, werkbonnen
Alle types documenten zijn standaard voorzien. De opmaak is voor alle documenten op totaal vergelijkbare manier uitgewerkt, zodat u snel alles onder controle hebt. U kan snel en automatisch ook verkoopfacturen maken uitgaande van leveringsnota; bestelbon, offerte, werkbon.

Automatisch Versturen van uw documenten

Mails sturen van uw documenten

Versturen van verkoopfacturen (pdf en ubl) via mail en voorbereiding voor Peppol - Andere types documenten (offertes, leveringsnota's, ...) en rappels kunnen per mail verstuurd worden.

Opvolgen van de betalingen

Facturen: markeren als betaald (direct of achteraf) Lijsten van openstaande en/of vervallen facturen en markering in rood in de algemene factuurlijst. Automatisch beheer van rappels en manuele selecties mogelijk.

Werkbonnen

Eenvoudig, uitgebreide functies
Noteren van de uit te voeren werken, toevoegen van materialen, markeren van de evolutie. Mogelijkheid om het werk per werknemer te noteren. Factureren van het werk. Geschikt voor werven en voor werk met naservice (herstellingen, onderhoud). Versturen van sms om te melden dat werk klaar is.

Integratie accountant

Eenvoudig, tijdbesparend, automatisch
Tijdbesparend voor u en voor uw boekhouder: verkoopfacturen worden naar uw boekhoudprogramma (bij u of/en bij uw boekhouder) gestuurd en worden hierin automatisch verwerkt. Mogelijk gemaakt door onze genormaliseerde technische uitwerking. U kan direct doorsturen of achteraf gegroepeerd.

Artikelbeheer

Met inventaris, stockbeheer, integreerbare excell-lijsten, ...
Artikelbeheer, automatische selectie van artikels voor uw documenten, inventarisopmaak, mogelijkheid tot stockbeheer, importeren van excell-lijsten van uw leverancier(s), link met artikellijsten van uw leverancier(s) voor opmaak van offertes, ...

Agenda's

Afspraken maken, jaarlijks onderhoud plannen, ...
Overzicht van agenda per dag, week, maand voor iedere gebruiker. Vastleggen van afspraken. Plannen van jaarlijks onderhoud voor ondernemingen met naservice, ... . Link met Google agenda.

Retailverkoop

Met barcodelezer en ticketprinter.
Kastickets maken. Snel en automatisch toevoegen van artikels, al dan niet met barcodelezer; kasticket afdrukken; labels maken voor op artikels en op winkelrekken. Overzichtlijst kastickets en automatisch maken van facturen op basis van één of meer kastickets.

Gebruikers

Met instelbare rechten
Iemand met administratorrechten kan gebruikers toevoegen en rechten vastleggen per functionaliteit: volledig beheer, raadplegen of geen inzage.

Sectoriële integraties

programmaties specifiek voor uw beroep
Car-pass (garages) Plantenpaspoort (plantenkwekerijen) Onderhoudsrapport (Airco) Nieuwe wetgeving medecontractant (aannemers) - Barcodelezer, ticketprinter, labelafdruk (retailverkoop) Projectopvolging

Programmaties op maat

Op vraag van de klant kunnen ontwikkelingen worden voorzien
programmaties op maat: gaande van extra functies in HVHNOTES tot ontwikkelingen van ganse programma's zoals voor een bepaald busbedrijf (bussen "Ros Beiaard" ).

Overzichtlijsten, zoekfilters, statistieken

Overzichten met totalen
Zoekfilters: periodisch, per klant, of andere relevante zoekfunctie. Lijstoverzichten van artikels, verkopen, enz..: inclusief bedragen en totalen. Statistieken: maandelijkse vergelijking van omzet.

Beheer van periodische items

Planning vastleggen voor onderhoud en verlenging van licensies (oa software). Automatische facturaties, individueel en gegroepeerd. Agendaplanningen voor onderhoud (technische beroepen).

Beheer van serienummers

Inscannen van het artikelnummer en van alle serienummers van dit artikel. Verkoopticket aanmaken door inscannen van het nummer. Bewaren van het verkochte serienummer.

Uitgebreid offertebeheer

Ontwikkeling van software staat nooit stil. Momenteel wordt het offertebeheer grondig uitgebreid, zodat u geen afzonderlijke specifieke software nodig hebt. Voordeel van HVHNOTES is dat alles geïntegreerd wordt in één software.

Nuttig voor uw onderneming

U kan de menukeuzes personaliseren, zodat u enkel ziet wat u wenst te gebruiken. En U kan ook steeds vrijblijvend de software uittesten met een demoversie (u kan deze bekomen via de startpagina van deze website) of neem telefonisch contact op.