HVH Systems BV
Eegene 101
9200 Dendermonde

BE0474.722.354

Wie?

HVHNOTES wordt ontwikkeld door HVH Systems bv.

Reeds meer dan 30 jaar heeft HVH Systems de know-how voor ontwikkelingen van uw administratieve software voor uw onderneming. Door de jaren heen is de technische uitwerking van de programmaties geëvolueerd met de hedendaagse middelen. Onze huidige ontwikkelingen zijn webapplicaties waarin heel wat praktische communicaties (mail, sms, QR-code …), uitwisselingen (peppol, …) zijn voorzien.

De ervaring in de ontwikkeling van technische communicatie is heel belangrijk en maakt toekomstgericht heel veel verschil. De ontwikkeling van gebruiksvriendelijke, makkelijke software, die toch compleet is, krijgt bij ons prioriteit.

Heel veel, uiteenlopende ondernemingen maken gebruik van HVHNOTES: van alle types aannemers tot retailverkoop met barcodelezer en ticketprinter of zaken met nadruk op naservice met herstellingen en onderhoud, enz. 

HVH Systems is al aan de tweede generatie toe. Zaakvoerder Hedwig richtte de zaak op en zoon Bram is de huidige zaakvoerder die de touwtjes in handen neemt.

Meerdere medewerkers zorgen voor een breed gamma aan mogelijke activiteiten, waarvoor u beroep kunt doen op HVH Systems:

  • interne ontwikkeling van uw bedrijfssoftware
  • verkoop van hardware
  • Naservice: online helpdesk voor uw software en eigen hersteldienst voor de hardware